Pomáháme dál
PF 2016

Milí příznivci Vojty a Vojtěšky,

děkuji Vám ze srdce za přízeň, kterou věnujete ať už cíleně 8letému Vojtovi či obecně činnosti spolku Vojtěška. V čase, který přeje bilancování nad uplynulým rokem, mě těší zjištění, že jsme i v nesmírně náročném roce, kdy se mj. prohloubily Vojtíkovy zdravotní problémy, stále nacházeli kolem nás spoustu lidí, kteří chtějí pomáhat. V naší milé obci, v blízkém okolí, v rodině, u přátel a známých, doma i v zahraničí. Upřímně děkuji všem, kteří nám nezištně pomáhají finančně i jakkoliv jinak.

Díky Vašemu porozumění a přímé pomoci získal Vojtík chodítko Maywalk a mohl navštívit unikátní neurorehabilitační program KlimTherapy v sanatoriích Klímkovice.

S nesmírnou radostí sleduji, jak se nám daří více podporovat i další potřebné. Letos jsme díky výtěžku střelického živého betléma mohli podpořit Poradnu rané péče Dorea v Brně, konkrétně nákupem didaktických pomůcek a hraček pro terénní sociální službu ve více než 50 rodinách Jihomoravského kraje, dále podpořit činnost občanského sdružení EPONA v Hostěnicích, a to přímou podporou zajištění hipoterapie pro desítky dětských i dospělých klientů se speciálními potřebami a v neposlední řadě také pomoci zakoupit část vybavení pro nově zřizované ergoterapeutické pracoviště v Dětském rehabilitačním stacionáři Medvídek v Brně, které bude využívat více než 50 dětí ve věku 1-10 let. Ve spolupráci s Lenkou Kántorovou a jejím bazárkem se nám také podařilo podpořit 5letou Kristýnku příspěvkem na speciální tříkolku LOPED, 10letou Vandu a 19letého Toma příspěvky na sociálně-rehabilitační pobyty u moře, 10letého Olivera příspěvkem na plánovaný vozíček a konečně také 18letou Lucku příspěvkem na  bezbariérovou úpravu koupelny.

Nic z výše uvedeného bychom nemohli realizovat bez podpory a porozumění lidí, jako jste Vy. Srdečně děkujeme a přejeme Vám radostné Vánoce plně světla ve Vašich očích i duších a v novém roce spoustu zdraví, lásky a radosti z každého nového dne.

S přáním všeho dobrého
za spolek Vojtěška

Jana Schwarzová
maminka Vojty a zakladatelka spolku Vojtěška

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website