Zprávy
Authentica podporuje férové chování na trhu i vůči potřebným

Dynamická společnost Authentica, s.r.o., jeden z nejvýznamnějších výrobců POP a POS materiálů v České republice s kompletní nabídkou materiálů k podpoře prodeje, sídlící v srdci Evropy, avšak s působností nejen v ČR a většině států EU, se rozhodla přihlásit se k filozofii sociální zodpovědnosti a podporovat charitativní projekty.

Authentica, s.r.o. věří, že pomáhat potřebným by měl každý, kdo může. Plánovaná podpora Vojtíka a 4 dalších charitativních projektů nejrůznějšího zaměření, které si zaměstnanci společnosti zvolili, je nádherným důkazem toho, jak vypadá etický kodex správné společnosti v praxi. Myšlenka je to o to krásnější, že se jedná o plánovanou dlouhodobou firemní spolupráci s těmi, kterým ke štěstí chybí zdraví, rodina či sociální zázemí.

Finanční dar společnosti Authentica, s.r.o. ve výši 20.000,- Kč použijeme na částečné financování intenzivního neurorehabilitačního programu REHA BASIC v Sanatoriích Klimkovice, který Vojtík absolvuje začátkem roku 2017. Vojtík se bude moci zúčastnit tohoto rehabilitačního programu nehrazeného zdravotní pojišťovnou již počtvrté, což by bez pomoci donátorů nebylo možné.

Velmi děkujeme Marku Drábkovi, který stál před léty za výrobou prezentačního roll-upu s Vojtovou tváří pro Vojtěšku a nyní nominoval do benefičního výběru svého zaměstnavatele právě Vojtíka a je nám velkou ctí, že management společnosti tento výběr schválil. Vážíme si práce každého zaměstnance společnosti Authentica, s.r.o., neboť díky ní může jejich zaměstnavatel  přemýšlet sociálně zodpovědně a z části svého zisku podpořit potřebné. S upřímnou radostí se s širokým týmem společnosti Authentica podělíme o naše zážitky z plánovaného pobytu a pevně věříme, že se budeme moci pochlubit i nějakými novými Vojtíkovými dovednostmi.

S přáním krásného léta

Vojtík a Jana Schwarzovi

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website