Akce
Charitativní bazárek rozdával radost hned několikrát

Charitativní bazárek Lenky Kántorové, která se hrdě hlásí k myšlence pomoci těm, kteří to mají v životě složitější, se tentokrát uskutečnil v inspirativním obchůdku Cool&Smart v Králově Poli v Brně. Dvoudenní benefiční událost na konci listopadu potěšila hned několikrát: nádhernými módními kousky své nové majitelky a majitele, krásnou umělecko-floristickou výzdobou, nadšením Lenky, Veroniky a Dagmar, které celou akcí provázeli a především hřejivým pocitem pomoci dětem a mladistvým se zdravotním postižením.

Ve prospěch Kristýnky, Olivera, Vandy, Lucky, Toma a Vojty se vybralo neuvěřitelných 36.000,- Kč. Každý z nich tak dostane darem 6.000,- Kč, které budou příspěvkem na speciální tříkolku Loped pro Kristýnku, vozíček pro Olíska, bezbarierovou koupelnu pro Lucku, cyklovozík Benecykl Max pro Vojtíka a sociálněrehabilitační pobyty pro Vandu a pro Toma.

Za spolek Vojtěška, nadšeného partnera benefičního bazárku, i rodiče obdarovaných dětí, velmi děkuji Lence, která se svými blízkými celou akci již poněkolikáté zorganizovala, motivovala své klienty z obchůdku Cool&Smart k nákupu a vybrala si právě děti, které potřebují pomoci o něco více než ostatní. Srdečné díky směřuje také k floristce Dagmar Dítětové, která věnovala své nádherné výtvory, resp. výtěžek z nich, také ve prospěch jmenovaných dětí. Všichni víme, že si to nejcennější pro naše děti koupit nemůžeme, ale můžeme jim zpříjemnit život a přinést více světla do jejich rodin.

Jana Schwarzová

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website