Zprávy
Ve Velké Bíteši myslí na Vojtíkovu neurorehabilitaci

Vojtíkova teta a majitelka útulného obchůdku s čajem, kávou a zdravou výživou na Masarykově náměstí ve Velké Bíteši, paní Miluše Jochová, opakovaně zaštítila dobrovolnou sbírku pro Vojtu a jeho rehabilitaci. O její benefiční aktivitě již její zákazníci vědí a často myslí nejen na svůj nákup, ale také na příspěvek pro Vojtu. Za necelých rok a půl se takto podařilo vybrat krásnou pěticifernou částku, kterou majitelka obchůdku se srdcem sobě vlastním zaokrouhlila na krásných 15.000,- Kč, které převzal Vojtík s maminkou 7.3.2015.

Spolek Vojtěška si velmi cení této aktivity paní Miluše Jochové i jejího úmyslu v této milé akci pokračovat a velmi děkuje všem dárcům za jejich příspěvky. Vojtíšek tak mj. díky každému z těchto darů absolvuje neurorehabilitační program KlimTherapy v lázních Klimkovice (http://www.sanatoria-klimkovice.cz/www/cz/klim-therapy/), a to na přelomu léta a podzimu r. 2015.

Každého daru si velmi vážíme a jsme si vědomi, že tak společně s částečným financováním rehabilitace dostáváme i kus srdce každého z dárců. Přestože spolek Vojtěška funguje 4 roky, zdaleka nepovažujeme přijímání darů za samozřejmost. Jsme rádi, že je na světě stále hodně lidí, kteří si uvědomují, že zdraví není samozřejmost a pomáhat potřebným je důležité.

Velmi děkujeme!

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website