Akce
Benefice s Liškou: Snídaně pro Vojtíka

V centrále Českomoravské stavební spořitelny v Praze proběhla v pondělí 16.2.2015 tak trochu jiná snídaně. Díky iniciativě Ing. Marie Štěpánkové a některých jejich kolegů se mohli zaměstnanci nasnídat až v práci a vybrat si z řady lákavých, s láskou a myšlenkami na Vojtíka napečených, dobrot a tuto snídani „zaplatit“ dle vlastního uvážení příspěvkem pro lepší život Vojtíka a jeho maminky.

Akce s názvem „Pečeme pro Vojtíška“ byla pro Vojtíka a jeho maminku velkým překvapením. O její realizaci se dozvěděli až po jejím ukončení, kdy s dojetím poslouchali informace o výši daru a účelu, na který si dárce přeje, aby byl dar použit. Vojtík s maminkou dostali darem neuvěřitelných 22.639,- Kč a použijí výtěžek akce podle přání dárců na červnový 2týdenní rehabilitační pobyt u moře a červencový týdenní rehabilitační pobyt na Vysočině, tak aby si mohli oba odpočinout a načerpat síly do dalších dnů.

Velmi děkujeme zejména Ing. Marii Štěpánkové, která stála za myšlenkou pomoci 7letému chlapci, kterému osud nenadělil do vínku tolik zdraví, kolik by si zasloužil, a díky jejímuž nadšení by se „snídaně“ nezrealizovala. Děkujeme všem, kteří připravili snídaně pro své kolegy a v neposlední řadě všem, kteří zakoupením některé z dobrot pomohli osladit život také Vojtíkovi a jeho mamince. Celá akce je o to dojemnější, že proběhla v nelehkém období, kdy Vojtík po celé týdny trpěl bolestmi, na jejichž příčinu se lékařům dlouho nedařilo přijít, trávil spoustu času v nemocnici a domácím léčení. On i maminka tedy s dojetím a vděčností přijímají tento krásný dar a těší se na chvíle odpočinku.

Ještě jednou velmi děkujeme!

Vojtík a Jana Schwarzovi

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website