Pomáháme dál
Charitativní bazárek přiblíží Vojtovi setkání s delfíny a přinese dětem s postižením muzikoterapeutické nástroje

Charitativní bazárek v inspirativním obchůdku Cool&Smart, který tradičně pořádala Lenka Kántorová opět s energií sobě vlastní byl letos ojediněle propojený také s Lenčinou životní událostí. Ve vánočně laděných prostorách se 9.11.2017 potkávali nejen zákaznice a zákazníci toužící po padnoucím outfitu, ale také Lenčini blízcí, kteří ji chtěli pogratulovat k životnímu jubileu. Lenka se letos rozhodla nejen uspořádat již tradiční akci pro děti s postižením, ale také si přála, aby gratulanti k jejím kulatinám nenosili dary jí, nýbrž přinesli finance na dobrou věc.

Díky jejím věrným klientkám a klientům v Brně i Praze a neméně pak úžasným přátelům pak Lenka mohla předat spolku Vojtěška neuvěřitelných 50.000,- Kč s přáním, aby tyto finance podpořily především Vojtu. Dojatý Vojtík s maminkou se rozhodli, že část tohoto daru použijí jako příspěvek na vysněnou delfinoterapii a 15.000,- Kč věnuje spolek Vojtěška žákům a pedagogům ZŠ Ibsenka, odloučenému pracovišti na Kyjevské 5 v Brně na pořízení muzikoterapeutických nástrojů ke společným zážitkům.

Charitativní bazárek, který Lenka letos pořádala již pošesté, je vždy nesmírně emočně nabitá událost, která přenáší energii od Lenky a jejich blízkých všude tam, kde je jí třeba. Je mi nesmírnou ctí, že spolek Vojtěška může být partnerem těchto okamžiků a ještě více si ceníme toho, že máme tak skvělou přítelkyni…

Ze srdce děkuji Lence i všem ostatním, kteří se podíleli na organizaci celého bazárku, všem klientkám a klientům Cool&Smart a Lenčiným přátelům a příbuzným za jejich dary a přízeň, kterých si upřímně vážíme.

Vojtík se těší na kontakt s delfíny a školáčci se speciálními potřebami na setkání s tóny, které léčí…

S upřímným poděkováním a přáním všeho dobrého nejen v r. 2018

Jana Schwarzová se synem Vojtou

JS