Pomáháme dál
PF 2018

Milí příznivci Vojty&Vojtěšky,

děkuji Vám ze srdce za jakoukoliv Vaši podporu a přízeň, kterými zahrnujete Vojtu, 10letého klučinu, který má kvůli svému kombinovanému postižení život náročnější než většina jeho kamarádů. Přesto se často usmívá, protože má díky svým podporovatelům možnost prožívat v rámci svých omezení život kvalitní, veselý a nesmírně pestrý. Ať už nám pomáháte finančně nebo jakkoliv nezištně jinak, prosím přijměte naše upřímné poděkování.

Díky Vám získal letos Vojta unikátní pomůcku BAFFIN TRIO (rehabilitační židličku, lehátko a vertikalizátor v jednom), absolvoval dokonce 2x neurorehabilitaci REHA BASIC pro děti s těžkým kombinovaným postižením v Sanatoriích Klimkovice a v těchto dnech pořizujeme sprchovací a toaletní vozík OCEAN. Díky přízni donátorů mohl spolek Vojtěška v r. 2017 podpořit také ZŠ speciální Ibsenka konkrétně darem na koupi sady muzikoterapeutických nástrojů a Dětské rehabilitační centrum Medvídek příspěvkem na plánovanou senzomotorickou stezku.

Těší nás, že pomáháte Vojtíkovi i dalším dětem se speciálními potřebami. Srdečně děkujeme a přejeme Vám radostné Vánoce plné světla ve Vašich očích i duších a v novém roce spoustu zdraví, lásky a radosti z každého nového dne.

S přáním všeho dobrého
Jana Schwarzová
maminka Vojtíka a zakladatelka spolku Vojtěška

 
JS