Akce
Kniha, která pomáhá: Prague Interior Design Guide

Prague Interior Design Guide je průvodce pro každého, kdo rád objevuje nová místa pro své vlastní příběhy… Pojďte stránku po stránce odhalovat a obdivovat 50 nejzajímavějších současných pražských interiérů. Kavárny, galerie, obchody, hotely, restaurace. Zkrátka místa veřejně přístupná všem zájemcům o moderní design, který vznikl v Praze v posledních deseti letech.

Výběr interiérů je vždy subjektivní, přesto se autoři inspirovali anketou předních osobností současného designu, architektury a teorie umění, které nominovaly svá oblíbená místa. Skvostné interiéry můžete obdivovat také díky autorským fotografiím KIVY, Moniky Hlaváčové a Zuzany Vernerové. Duchovním autorem tohoto projektu je tým společnosti Authentica, s.r.o., která celý projekt financuje.

Prague Interior Design Guide je něco více než jen kniha o designu. Zakoupením této publikace získáte nejen unikátního průvodce moderními interiéry v Praze, ale především pomůžete těm, kteří Vaši pomoc potřebují. Veškerý výtěžek z prodeje putuje ve prospěch nadace Dejme dětem šanci a spolku Vojtěška. Zapojte se tedy i Vy. Unikátní kniha a dobrý pocit Vám bude jistě dostatečnou odměnou. Děkujeme za Vaši podporu.

Více informací o projektu a e-shop, kde si můžete unikátní publikaci koupit, najdete na http://sendmyhelp.com/. E-shop bude oficiálně spuštěn okamžikem křtu knihy, tj. v úterý 21.listopadu 2017 ve 13,30 hod.

 
JS