Akce
Charitativní bazárek Cool&Smart podpoří harmonizující terapie

Charitativní bazárek v inspirativním obchůdku s originální módou Cool&Smart, který v adventním čase tradičně pořádala Lenka Kántorová opět s energií sobě vlastní, potěšil nejen zákaznice a zákazníky toužící po padnoucím outfitu, ale také několik dětí, které podpoří harmonizujícími terapiemi.

Velmi si vážíme toho, že Lenka a Cool&Smart spojily své benefiční aktivity opakovaně se spolkem Vojtěška. Přestože tak učinily již posedmé, nechápeme to jako samozřejmost a pokaždé nás to zaplaví dojetím a vděčností. Proto cítíme potřebu se o dobrou energii podělit:

Výtěžek bazárku ve výši 20.000,- Kč přinese léčivou energii hned dvakrát: Vojtíkovi umožní se znovu setkat s delfíny a jejich harmonickým světem a dětem z Domova Narnie v Morkůvkách zprostředkuje léčivou hudbu: Díky polovině výtěžku z charitativního bazárku zažijí Narnijští 12 setkání s nadšeným muzikoterapeutem a zkušeným speciálním pedagogem, Mgr. Jakubem Maistryszinem. Celostní muzikoterapie zážitkového charakteru může mj. podpořit komunikaci, rozvíjet intuici, významně přispět k hluboké relaxaci, ale také harmonizaci energetického systému člověka.

Ze srdce děkuji Lence a všem brněnským i pražským klientkám a klientům Cool&Smart za jejich dary a přízeň, kterých si upřímně vážíme.

S upřímným poděkováním a přáním všeho dobrého nejen v r. 2019,

Jana Schwarzová se synem Vojtou

JS