Pomáháme dál
PF 2019

Vážení a milí příznivci Vojty&Vojtěšky,

děkuji Vám za jakoukoliv Vaši podporu a přízeň, kterými zahrnujete Vojtu, 11letého mladíka, který má kvůli svému těžkému kombinovanému postižení život náročnější než většina jeho kamarádů. Přesto se často usmívá, protože má díky svým podporovatelům možnost prožívat v rámci svých omezení život kvalitní, veselý a nesmírně pestrý. Ať už nám pomáháte jakoukoliv formou, prosím přijměte naše upřímné poděkování.

Díky Vám letos Vojta absolvoval neurorehabilitaci REHA BASIC v Sanatoriích Klimkovice, získal speciální hydraulickou interiérovou židličku xPanda a splnil si sen o plavání s delfíny. Je nám nesmírným potěšením, že díky přízni donátorů mohl spolek Vojtěška v r. 2018 věnovat Základní škole a Praktické škole Hustopeče rehabilitační válec pro žáky s kombinovaným postižením, zútulnit pokoje uživatelů ve stacionáři Narnie v Morkůvkách a podílet se na vybavení multisenzorické místnosti (snoezelenu) ve Slezské diakonii, úseku Brno. Těší nás, že nám umožňujete přinášet světlo do života potřebným.

Společně se svým synem, který mě nepřestává inspirovat, Vám přejeme radostné Vánoce plné štěstí, světla a času s Vašimi milovanými a v novém roce především pevné zdraví, naději a spoustu dobrých zpráv.

S přáním všeho dobrého
Jana Schwarzová
maminka Vojtíka a zakladatelka spolku Vojtěška

JS