Pomáháme dál
PF 2017

Vážení a milí příznivci Vojty a Vojtěšky,

děkuji Vám ze srdce za přízeň, kterou věnujete ať už cíleně 9letému Vojtovi či obecně činnosti spolku Vojtěška. Těší mě, když vidím, jak lidé i v době, která zdánlivě nepřeje znevýhodněným a slabým, mají chuť se podělit s těmi, kterým Osud tolik zdraví a štěstí nedopřál, a cíleně je podpořit. To nejdražší, co bychom si přáli, si bohužel koupit nemůžeme, ale díky Vaší pomoci můžeme učinit mnohé pro zlepšení kvality Vojtova života. A i když jde často o krůčky velmi malé, věřím, že vše co děláme, má smysl.

Díky Vašemu porozumění a přímé pomoci získal Vojtík letos sportovní cyklovozík Benecykl Max, multifunkční židli PAL, na jaře absolvoval unikátní neurorehabilitační program REHA BASIC v Sanatoriích Klimkovice, kam se po Novém roce opět vrátí pilně rehabilitovat.

S nesmírnou radostí sleduji, jak se nám daří více podporovat i další potřebné. Letos jsme díky Vám mohli pomoci ZŠ speciální Ibsenka, konkrétně odloučenému pracovišti ve střelickém Zámečku, a to nákupem muzikoterapeutických nástrojů, a v těchto dnech přinášíme radost do týdenního stacionáře Narnie v Morkůvkách, a to příspěvkem na rekonstrukci původní jídelny. Ve spolupráci s Lenkou Kántorovou a jejím bazárkem se nám také podařilo podpořit 11letou Adélku příspěvkem na speciální tříkolku LOPED, 14etou Jitku příspěvkem na speciální lůžko a její 10letou sestru Evičku příspěvkem na neurorehabilitační program KlimTherapy, 12letého Míšu finančním darem na zimní fusak na míru a další doplňky jeho invalidního vozíčku a 26letého Jakuba darem na nový mobilní telefon se speciálním softwarem pro nevidomé.

Nic z výše uvedeného bychom nemohli realizovat bez podpory a porozumění lidí, jako jste Vy. Srdečně děkujeme všem, kteří nezištně jakkoliv pomáhají.

Přejeme Vám radostné Vánoce plné kouzla, které si přenesete i do všedních dnů, a v novém roce 2017 spoustu zdraví a radosti z každého nového dne.

S přáním všeho dobrého
za spolek Vojtěška

Jana Schwarzová
maminka Vojty a zakladatelka spolku Vojtěška

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website