Pomáháme dál
Bazárek Lenky Kántorové (nejen) pro Vojtu

Lenka Kántorová je jako člověk s otevřeným srdcem pravidelnou donátorkou dětem, které nemají tolik štěstí jako ostatní. V minulosti se svými značkami Home Comforts a Cool&Smart opakovaně podpořila také Vojtíka a jeho rehabilititaci ve slovenských Piešťanech.

V pondělí 9.12.2013 uspořádala paní Lenka svůj již tradiční bazárek nevšedních módních kousků nejrůznějších značek a originálních doplňků, tentokrát v příjemném prostředí kavárny Liberty Café. Jeho výtěžek, který předčil očekávání organizátorů akce, putoval k dětem do dětských domovů a dále také na podporu Vojtíka, tentokrát na plánovaný vozíček Panther společnosti R82.

Když se Vojtík dozvěděl, že dostane od tety Lenky jako příspěvek na vozíček neuvěřitelných 10.000,- Kč, okamžitě jej jako slušně vychovaného chlapce napadlo se o nečekané příjmy rozdělit a jeho první myšlenka putovala k jeho bývalé spolužačce 9leté Julince, do níž je tajně zamilovaný . Julinka, jejíž rodina také hledá možnosti, jak zaplatit finančně náročný vozíček, tak dostane od Vojtíška polovinu výtěžku, tedy rovných 5.000,- Kč. A třeba si pak společně vyjedou na nějakou romantickou jarní projížďku. Držme jim oběma pěsti…

O.s. Vojtěška velmi děkuje Lence Kántorové, která umí svým nadšením a pozitivní energií strhnout ostatní k tomu, aby neváhali udělat radost sobě a pomoci tak potřebným. Úsměvy dětí z dětských domovů a rozesmáté obličeje Vojtíka a Julinky, kterým nožky neslouží jako jiným dětem, nechť je vyjádřením toho, že všechno, co pro tyto děti děláme, má velký smysl.

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website