Zprávy
Díky podpoře z Velké Bíteše pojede Vojtík znovu do sanatorií Klimkovice

Vojtíkova teta a majitelka útulného obchůdku s čajem, kávou a zdravou výživou na Masarykově náměstí ve Velké Bíteši, paní Miluše Jochová, opakovaně (již počtvrté) zaštítila dobrovolnou sbírku pro Vojtu a jeho rehabilitaci. O její benefiční aktivitě již její zákazníci vědí a často myslí nejen na svůj nákup, ale také na příspěvek pro Vojtu. Díky štědrosti a lidskosti nejen vracejících se klientů, ale i vstřícného personálu se za více než rok v kasičce tohoto obchůdku sešlo 7.353,- Kč,  které slavnostně převzal Vojtík s maminkou 15.6.2016.

Spolek Vojtěška si velmi cení této aktivity majitelky obchůdku, paní Miluše Jochové, i jejího úmyslu v této milé akci pokračovat a velmi děkuje všem dárcům za jejich příspěvky.  9letý Vojta, chlapec s těžkým kombinovaným postižením, tak bude moci již počtvrté absolvovat neurorehabilitační program REHA BASIC v sanatoriích Klimkovice, a to začátkem roku 2017. Cena měsíčního doplňkového unikátního neurorehabilitačního programu k již státem hrazené lázeňské péči se blíží k padesáti tisícům korun a nebyla by ve finančních možnostech Vojtíkových nejbližších.

I když to nejcennější, co Vojtíkovi chybí, za Vaše dary pořídit bohužel nemůžeme,  jsme moc rádi, že si můžeme dovolit mnohé pro zvýšení kvality Vojtíkova života. Vojta nebude studovat školy ani podávat sportovní výkony, ale každé zlepšení jeho tělesného i duševního stavu, každý úsměv na jeho tváři i vědomí, že se mu podařila nějaká nová dovednost, má v našem životě hodnotu té nejcennější medaile. Děkujeme, že nám pomáháte tyto okamžiky zažívat. Váš dar pro nás neznamená jen konkrétní finanční částku pro konkrétní účel, ale také lidské ocenění naší snahy a velkou motivaci do dalších dnů. Za obojí za sebe i svého syna srdečně děkuji.

Jana Schwarzová

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website