Zprávy
Cestování díky Lišce

Díky benefiční akci „Pečeme pro Vojtíška,“ která se 16.2.2015 konala v centrále ČMSS z iniciativy Ing. Marie Štěpánkové a jejich laskavě uvažujících kolegů získal Vojtík darem neuvěřitelných 22.639,- Kč. Podle přání dárců měly být tyto finance využity pro relaxaci a odpočinek Vojtíka a jeho maminky.

Vojtík a maminkou použili tento dar na společný červnový 2týdenní rehabilitační pobyt u moře v Rosalina Mare v Itálii a nádherně barevně vyladěný říjnový pobyt v Krkonoších. Další prostředky byly využity na Vojtíkův zážitkový tábor s Klubem rodičů ELPIS v Zubří na Vysočině a rytířský tématický tábor v Hodoníně u Kunštátu se společností Domov pro mne.

Díky Českomoravské stavební spořitelně si Vojtík s maminkou užili šplouchání moře, přímořskou atmosféru, výlety do úchvatné přírody i historických míst milované Itálie, podnikli hřebenové výšlapy, vč. výjezdu na Sněžku, užili si wellness procedury a nechali se hýčkat v Krkonoších. Na prázdninových táborech si Vojtík užil spoustu zábavy se sluncem, vodou, koňmi, pejsky, hudbou, výlety a s malými i velkými kamarády a kamarádkami, které má malý princ rád.

Ještě jednou velmi děkujeme zejména Ing. Marii Štěpánkové, která stála za myšlenkou pomoci 8letému chlapci, kterému osud nenadělil do vínku tolik zdraví, kolik by si zasloužil, a díky jejímuž nadšení by se „snídaně“ nezrealizovala.

Vojtík a Jana Schwarzovi

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website