Akce
Poselství charitativního bazárku

Charitativní bazárek Lenky Kántorové se nesl v hřejivé adventní atmosféře, 8. prosince 2014 zavítalo do Liberty Café hodně návštěvníků s cílem nejen si koupit něco pěkného pro sebe či své blízké, ale i podpořit na jedné straně děti s neurologickým hendikepem pod záštitou spolku Vojtěška, ale také nadační fond Pink Bubble, který pomáhá mladým lidem s onkologickým onemocněním.

Ve prospěch Terezky, Laurinky, Barunky, Marečka, Martínka a Vojtíka se vybralo neuvěřitelných necelých 30.000,- Kč, které Lenka se srdcem sobě vlastním osobně na tuto částku dorovnala. Každé děťátko tak dostane darem 5.000,- Kč, které budou příspěvkem na iPad pro Martínka, speciální kolo Loped pro Marečka, chodítko pro Vojtíka, interiérovou židličku pro Barču, auto pro Terku a speciální postel pro Laurinku.

Za spolek Vojtěška, hrdého partnera tohoto ročníku Lenčina bazárku, i rodiče obdarovaných dětí, velmi děkuji Lence, která se svými blízkými celou akci již poněkolikáté zorganizovala, motivovala své klienty z obchůdku Cool&Smart k nákupu a vybrala si právě děti, které potřebují pomoci o něco více než ostatní. Všichni víme, že si to nejcennější pro naše děti koupit nemůžeme, ale můžeme jim zpříjemnit život a přinést více světla do jejich rodin.

Jana Schwarzová

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website