Akce
Benefiční koncert spojený s dražbou výtvarných děl

Občanské sdružení sv. Cecílie a Občanské sdružení Vojteška pořádají benefiční koncert jazzově-smyčcového Indigo Quartetu spojený s dražbou výtvarných děl Ley Kupčíkové a Martiny Ivičič a možná i dalších… Akce se koná ve stredu 21. 3. 2012 od 18.30 h v prostorách Clubu Classic, Žabovreská 3, Brno-Jundrov.

Výtežek akce bude věnován na podporu 4letého Vojty, a to konkrétně za účelem částečného financování vertikalizačního stojanu Leckley. Akci podporují Club Classic a Ibéricacentro s.r.o..

Lea Kupčíková — kytaristka, muzikantka, členka výtvarné skupiny Bioskafandrovci. V září 2012 ji čeká samostatná výstava v Divadle Husa na Provázku. Vice informací: leash.wz.cz.

Martina Ivičič — výtvarnice a fotografka, činná od roku 2000, působí v Bratislavě a v Brně. Jako teoretička nových médií publikuje články v časopise Advojka (A2), zajímá se o bioartové umění a symbiózu přírody s technologiemi. Má za sebou samostatné výstavy mj. na Slovensku a v Itálii. Více informací: www.ivicic.sk a www.evilsister.blog.com.

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website