Zprávy
Výsledek předvánočních benefičních Fit’n’Dance akcí

Během adventního období se uskutečnily hned dvě sportovní akce propagující a podporující o.s. Vojtěška. Mikulášskou akci zorganizovala Blanka Žáčková v Kuřimi 3.12.2011. Předvánoční sportovní setkání se konalo pod záštitou Renči Bílkové v sobotu 17.12. v Brně-Líšni.

Obě akce byly nabité pozitivní energií, sportovním nadšením a dobrosrdečností ve prospěch Vojtíka. Nechyběla tombola a doprovodný prodej pro potěchu těla i duše. Na obě setkání přijel také Vojtík s maminkou, aby osobně poděkovali nejen všem zúčastněným sportovcům, ale i těm, kteří podpořili Vojtu na dálku. Výtěžek, který činil celkem 20.920,- Kč (5.000,- Kč za Kuřim a 15.920,- Kč za Brno) je věnován na pořízení kompenzační pomůcky – hydraulické sedací jednotky pro Vojtíka.

O.s. Vojtěška děkuje oběma organizátorkám, Blance Žáčkové a Renatě Bílkové, za jejich iniciativu a špičkové sportovní výkony, dále Zdeňce Čechmanové a Petře Matoušové za pomoc s organizací, Martinu Žáčkovi a Michalu Bílkovi za perfektní nazvučení prostor a v neposlední řadě také Lucii Šotolové za příjemný umělecký zážitek v podobě dvou muzikálových písní, které zazněly pro Vojtu a všechny cvičenky na kuřimské benefiční akci.

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website