Akce
Kniha, která pomáhá: Interior Design Guide Brno a jižní Morava

Jižní Morava, to nejsou jen vinice, dechberoucí příroda a její komplexní metropole Brno. Region ukrývá také spoustu architektonických skvostů a působivých vnitřních prostor. V této fotografické publikaci naleznete 50 nejkrásnějších interiérů z Brna a jižní Moravy z hlediska současného designu. Pojďte s námi objevovat kavárny, butiky, hotely, ateliéry, obchody, vinařství, divadla i další prostory, které, až na výjimky dané jejich významem pro konkrétní oblast či odvětví, vznikly na jižní Moravě za posledních 10 let. Vždyť architekti a studia netvoří jen interiéry. Tvoří nové světy, jejichž jedinečnou atmosféru zachycují fotografie Moniky Hlaváčové a Martina Zemana.

Publikaci Brno & South Moravia Interior Design Guide, volně navazující na publikaci Prague Interior Design Guide, vydává a financuje společnost Authentica, s.r.o., společně se svými partnery TIC BRNO a Centrálou cestovního ruchu Jižní Morava. Kniha byla slavnostně pokřtěna 12.12.2019 v Ateliéru Cocktail Bar&Bistro jihomoravskými patrioty, Táňou Kmenta a Lukášem Hejlíkem za účasti autorů a médií.

Výtěžek z prodeje (http://www.sendmyhelp.com) bude věnován ve prospěch neziskové organizace Vojtěška, z. s., která stejně jako u předchozí knihy podpoří cíleně projekty pro děti a mladistvé s mentálním a kombinovaným postižením. Design jižní Moravy tedy podpoří lokální jihomoravské projekty. Jsme hrdým partnerem nádherné publikace a děkujeme, že jejím nákupem pomáháte s námi.

JS