Zprávy
Kapka přání, moře dobrých lidí, OCEAN radosti

Vojtík, který každodenně používá toaletní stoličku nejen ke svému vyprazdňování, ale také k častému sprchování a v posledních letech i jako kadeřnické křeslo, cítil, že mu 5 let využívané toaletní křesílko Flamingo začíná být dost těsné. Společně s mámou si vyhlídli na výstavě speciálních pomůcek toaletní vozíček OCEAN, vypsali projekt a přáli si přízeň podporovatelů… A povedlo se. Vlnu dobrodiní zahájila nádherná podzimní benefiční aukce obrazů LuLu Lignining v kavárně Momenta a Vojtu se mj. rozhodly podpořit i nadační fondy FAnn dětem a Pro dětský smích.

Toaletní a sprchovací vozík OCEAN poskytuje komfortní polohu při sprchování a optimální prostředí pro Vojtovu toaletu. Pro nácvik vyprazdňování je možné sedačku umístit nad toaletní mísu, nebo využít speciální nočník. Stabilní vozík více vyhovuje Vojtově rostoucí hmotnosti, má nerezový rám, nastavitelnou výšku sedu, vodotěsné komponenty, ergonomické područky, opěrku hlavy i pánevní pás pro bezpečnější použití. Měkčený sedák a toaletní nádoba zajistí Vojtovi komfort a diskrétnost při toaletě, sklon sedačky a hygienické materiály všech komponentů zase snadnou údržbu po sprchování. Malý velký školák tak může použít toaletní sedačku nejen na všechny své potřeby, ale také Vojtovi blízcí doma i pečovatelé ve stacionáři na mladíkovo sprchování.

Vojta rychle zjistil, že cákání je skvělou večerní aktivitou a už se těší, až si to užije i s kamarády. Kapka přání vyústila v oceán radosti. Velmi děkujeme všem dárcům, kteří nám pomáhají nebát se snít a naše sny realizovat.  

Jana Schwarzová

JS