Pomáháme dál
Charitativní bazárek podpořil další děti a mladistvé s postižením

Charitativní bazárek Lenky Kántorové, která se srdcem na pravém místě dlouhodobě podporuje děti se speciálními potřebami, se po loňské zdařilé premiéře uskutečnil opět v inspirativním obchůdku Cool&Smart. Lenka, která má obdivuhodný talent vdechnout stylovým módním kouskům druhý život, prezentovala i novou kolekci, a tak si přišli na své všichni návštěvníci. Ve vánočně laděných prostorách se společně s nadšením Lenky i Veroniky, jež se po celou dobu všem návštěvníkům ochotně věnovaly a připravily vánoční pohoštění, nesla hřejivá atmosféra umocněná touhou pomoci dětem a mladistvým se zdravotním postižením.

Ve prospěch Evičky, Jitušky, Adélky, Míši, Jakuba a Vojty se vybralo krásných 30.000,- Kč. Každý z nich tak dostane darem 5.000,- Kč, které budou příspěvkem na speciální tříkolku Loped pro Adélku, speciální postel pro Jitušku, neurorehabilitační program KlimTherapy pro Evičku, zimní fusak na míru a další příslušenství k Míšovu vozíčku, mobil se softwarem pro nevidomé pro Jakuba a multifunkční kompenzační pomůcku Baffin Trio pro Vojtu.

Za spolek Vojtěška, nadšeného partnera benefičního bazárku, i rodiče obdarovaných dětí, velmi děkuji Lence, která se svými blízkými celou akci již poněkolikáté zorganizovala a motivovala klienty obchůdku Cool&Smart k nákupu. To, co bychom si všichni přáli pro naše děti, si bohužel koupit nemůžeme, ale rádi jim poskytneme cokoliv, co jim jejich život zpříjemní a usnadní. Jako maminka i jako předsedkyně spolku Vojtěška vím, že provází-li nás na naší cestě pomoci našim drahým dětem lidé jako je Lenka, je to i pro nás pečující velmi krásný pocit, kdy se finanční dar nestává jen prostředkem k zakoupení nové pomůcky či aktivity pro naše milované, ale i motivací pro další péči o to nejdražší, co máme.

S upřímným poděkováním organizátorkám bazárku a jejich návštěvníkům
Jana Schwarzová

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website