Zprávy
Vojtík obdržel dar od KantorFitness

V úterý 30.9.2014 převzal Vojtík z rukou Roberta Kántora, majitele a hlavního instruktora KantorFitness (www.kantorfitness.cz), šek na 15.000,- Kč. Tento sponzorský dar tvořil zejména výtěžek z půlročního prodeje náramků fittness centra a částečně také dar managementu KantorFitness.

Tento dar poslouží Vojtíkovi jako příspěvek na specializovaný léčebný program pohybové terapie KlimTherapy v roce 2015, na který se po dobrých letošních zkušenostech Vojta velmi těší.

V inspirativních prostorách fitka se Vojtíkovi líbilo. Společně s maminkou poděkovali za tento dar Robertovi i jeho zainteresovaným klientům. Ocenili zejména myšlenku, že klienti kteří se starají o své zdraví a svou kondici, mají chuť a potřebu podpořit i chlapce, kterému nebylo dáno do vínku tolik zdraví, kolik by si zasloužil. Vojtík stejně oni cvičí, ale nikdo netuší, kam až se mu podaří v jeho vývoji dojít. Tato cesta je ale o to radostnější, když Vojta a jeho nejbližší vědí, že na ní nejsou sami.

Spolek Vojtěška ještě jednou děkuje za tento dar a přeje všem klientům KantorFitness, aby chvíle strávené v jejich fitku pro ně znamenaly i nadále dobrý pocit ze svých úspěchů i sebe samých. Velké poděkování Vojtíka a jeho maminky směřuje také k Lence Kántorové, která stojí za ideou benefičního prodeje náramků a která Vojtíka dlouhodobě podporuje.

Více informací najdete na: http://www.kantorfitness.cz/predani-daru-pro-postizeneho-vojtika/.

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website