Zprávy
Vojtík má zbrusu nový vozíček

Více než půl roku přispívali dárci Vojtíkovi na jeho nový moderní a velmi funkční vozíček Panther dánské společnosti R82. I přes velký příspěvek Vojtovy zdravotní pojišťovny, činil doplatek 80.130,- Kč, což by Vojtíkova rodina bez pomoci zainteresovaných soukromých dárců i firem nezvládla. S velkou vděčností za podporu všem těmto dárcům a také s myšlenkou pohodlnějšího a bezpečnějšího sezení pro malého prince, převzal Vojtík vozíček v polovině července.

Vojtík se tedy nyní projíždí na super vybavených dvou kolech po terénech rovných i kopcovitých s potřebnou hrudní, kyčelní a hlavovou podporou, abdukčním klínem a podnožkami pro nožičky, které jsou stále v pohybu. Když to některý z řidičů pořádně rozjede, může Vojtík brzdit hned dvěma brzdnými systémy. A nebyla by to Vojtíkova maminka, kdyby neozdobila vytuněné vozidlo moderním a hlavně užitečným paraplíčkem :o). V interiéru Vojtík a jeho bližní ocení moderní stoleček, který slouží nejen ke hře, občasnému stolování, ale nově jako čerstvý prvňáček i k učení.

Velmi děkujeme za jakoukoliv podporu všem pravidelným i jednorázovým dárcům. Pro Vojtíka a jeho nejbližší znamená nejen konkrétní finanční pomoc, ale také ocenění všeho, co jsme společně s naším malým princem dokázali a obrovskou motivaci do dalších dnů.

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website