Zprávy
Výsledek benefiční FITNESS’n’DANCE CHARITY v Brně

Sobotní dopoledne 2. listopadu 2013 nabylo v brněnském Sokolu na Kounicově ul. sportovně-benefičního ducha. O.S. VOJTĚŠKA zde totiž ve spolupráci s několika dobrosrdečnými lidmi uspořádala „FITNESS’n’DANCE CHARITu“. Účastníci dlouho připravované a očekávané akce si zacvičili lekce Movida fitness, TotalBodyWork, Africký tanec a PortDeBras, a to se zkušenými lektory a lektorkami Danielem, Renčou a Blankou. Výtěžek z dobrovolného vstupného vybraného na místě činil 6.730 Kč, přičemž celkový výtěžek včetně příspěvků odeslaných přímo na účet o.s. Vojtěška bude jistě ještě vyšší. Vybrané finance budou použity na částečné financování odlehčeného reha vozíčku pro malého Vojtu.

Děkujeme Rádiu Petrov za propagaci, zapůjčenou aparaturu a pódium, dále děkujeme organizaci TJ Sokol Brno I za zvýhodněné podmínky pronájmu prostor, velké díky patří všem sponzorům, kteří poskytli dárky do tomboly: Aria Pura, EkoŽena, Snowboard Zezula a Květinové studio Aneta. Děkujeme ChimpanzeeBar za energetické tyčinky! Rádi bychom poděkovali také společnosti Authentica za výrobu roll-upu určenému k propagaci o.s. Vojtěška a Radimu Šustrovi za přípravu grafických podkladů nejen pro tento roll-up. Na akci byl k okouknutí modelový vozíček Panther zapůjčený společností R82 – díky! Bílkovic famílii děkujeme za zapůjčení zbytků zvukové aparatury, holkám díky za doprovodný program pro děti. Veliké a srdečné díky putují Veru Šmídové za pomoc při organizaci tohoto sportovně-benefičního dopoledne. Konečně děkujeme také všem, kteří se zúčastnili a dobrovolně poskytli finanční dar.

Dodatek: Po započítání darů došlých přímo na účet o.s. Vojtěška je výsledek této benefičně-sportovní akce: 8730 Kč. Děkujeme ještě jednou všem dárcům a připojujeme foto Vojtíka s plyšákem, který se ocitnul také mezi dary 🙂

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website