Zprávy
Vojtěška se stala neziskovkou týdne, podpořte nás při svých nákupech!

Vojtěška se stala pro období 1.-7.6.2020 neziskovkou týdne, tzn. že ze všech nákupů uskutečněných prostřednictvím GIVTu získáme dvojnásobek a Vás to nebude stát nic navíc. Pokud si potřebujete koupit něco nového, nebo si chcete jen tak udělat radost, spojte to s dobrým skutkem. A můžete si nainstalovat i pomocníka, který Vás upozorní na možnost nákupování na dobrých místech i v budoucnu: https://givt.cz/ziskat-pomocnika.

GIVT je sympatický internetový projekt, který umožňuje přímou podporu neziskových organizací. Vy nakupujete a GIVT z Vašeho nákupu zasílá Vámi zvolené organizaci část peněz z Vaší útraty. Vy nezaplatíte nic navíc a Vámi zvolená neziskovka obdrží předem určené procento z Vašeho nákupu přímo na svůj účet. Pomáhat tak může každý a je to zdarma – stačí si pro svůj internetový nákup vybrat z více než 1100 e-shopů podporujících GIVT.

Pokud Vám není jasné, odkud se peníze pro neziskovou berou, vězte, že je platí internetové obchody ze své marže jako vděk, za každého zákazníka, který k nim přijde prostřednictvím givt.cz. Do projektu GIVT je registrováno více než 1.100 českých i zahraničních e-shopů (pravděpodobně i Váš oblíbený) a přes 4.000 neziskových organizací. Pokud budete chtít podpořit dobrou věc, vzpomeňte si na spolek Vojtěška… A nebo na někoho jiného, vždyť možností, kde pomáhat, je všude kolem spousta…

Líbí se Vám tento projekt a idea pomáhání zdarma, ale obáváte se, že byste mohli zapomenout před nákupem vybrat organizaci na https://givt.cz/? Přidejte si GIVTího Pomocníka do prohlížeče! Jde o jednoduché rozšíření Vašeho prohlížeče, díky kterému při nakupování už nikdy nezapomenete udělat dobrý skutek. Po otevření e-shopu Vás automaticky upozorní, že tady můžete pomáhat. Pomocník je zdarma a zcela bezpečný. Nezpomaluje chod počítače nebo jiného zařízení a neobsahuje reklamy.

Až budete příště nakupovat na webu, nakupujte srdcem! Nebude Vás to stát o korunu navíc a přispějete např. Vojtíkovi na pomůcku, kterou právě potřebuje, nebo mu o kousek přiblížíte možnost neurorehabilitace, která mu prospívá! Češi v roce 2017 utratili na internetu více než 110 miliard korun. Jeden klik navíc dává smysl. Odzkoušeno na Vojtěšce, funguje to!

Ze srdce děkujeme!
Jana & Vojta Schwarzovi

JS