Zprávy
PS BRNO fandí (nejen)Vojtovi

PS BRNO, s.r.o., intenzivně se rozvíjející stavební společnost a specialista nejen na pozemní stavby, výrobu a montáž ocelových konstrukcí, hliníkových výplní a fasád, bytové domy a developerské projekty, se nesoustředí pouze na přísné dodržování kvality a vysokých standardů ve stavebnictví, ale usiluje formou sponzorství a darů o rozvoj jihomoravského regionu. Je dlouhodobým hrdým partnerem brněnského hokejového klubu HC KOMETA BRNO, několik sezón se podílí na chodu Městského divadla Brno formou pravidelných sponzorských darů. Je pravidelným podporovatelem charitativního tenisového turnaje Avindo, jehož výtěžek slouží k vzdělávaní žáků základních a středních škol při Muzeu romské kultury. A v neposlední řadě dlouhodobě podporuje prostřednictvím spolku Vojtěška 9letého Vojtu, chlapce s těžkým kombinovaným postižením.

Finanční dary společnosti PS Brno v průběhu let 2012 – 2016 pomohly k pořízení vertikalizačního stojanu Leckley, který Vojta téměř denně používá, dále přispěly k pořízení cyklovozíčku Benecykl Max, se kterým Vojtík objevuje krásy přírody se svými blízkými pěšmo i na kole, a výrazně pomohly k účasti na dvou intenzivních neurorehabilitačních programech KlimTherapy a RehaBasic v Sanatoriích Klimkovice.

Velmi děkujeme Ing. Michalu Matyášovi, který před léty inicioval první impuls k pomoci Vojtíkovi s kombinovaným postižením. Gratulujeme společnosti PS Brno k jejímu postavení na trhu a úspěchům a těší nás, že myslí mj. i na ty, kterým nebylo do vínku dáno, tolik zdraví, kolik by si zasloužili.

S přáním všeho dobrého
Vojtík a Jana Schwarzovi

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website