Pomáháme dál
S Vojtou vyrostl i Benecykl

Vojtík využívá svůj Benecykl v každém ročním období, a to jak pro procházky do nejrůznějších terénů a v každém počasí (jezdíme se zimním vakem na sněhu i v letních tropech se sluneční stříškou a síťkou proti komárům), tak pro cyklistické toulky za humny i v dálkách.

Protože však Vojta hodně povyrostl, pořídili jsme díky pomoci donátorů nový model. Zůstali jsme věrni modernímu červenošedému designu a vyměnili dětskou variantu Kozlík za dospěláckého Maxe. Vojta tak i nadále vychutnává přírodu i v místech, která mu dříve zůstávala ukryta za nejrůznějšími barierami.

Vojtík bezpečně připoutaný pětibodovým pásem může buď aktivně sledovat okolí a „povídat“ si s ostatními, nebo odpočívat v pololeže. Vojtíkovi blízcí oceňují komfortní ovládání a lehkou konstrukci sportovního cyklovozíčku, „mladý pán“ zase dostatek místa, pohodlí a občas i vítr ve vlasech. Společně si užíváme procházky po škole ve dnech všedních a společné výlety o víkendech.

Děkujeme všem, kteří nám umožnili prožívat tyto malé i velké radosti. A protože rádi pomáháme dál, největší radost máme z toho, že dětský Kozlík putuje k dětem, které si budou moci užívat podobná dobrodružství jako Vojtík. Ať už potkáte Vojtu v okolí Střelic či děti s tetami z Domova dětí s postižením LILA v Otnicích, rádi Vám zamávají z červenošedého vozíčku, který jim (alespoň na chvíli) dává křídla.

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website