Zprávy
Vojtík dostal jako dárek rezonanční křeslo!

Zaměstnanci a obchodní partneři developerské společnosti CTP se rozhodli potěšit Vojtíka dárkem, v němž se bude snoubit chlapečkovo hudební cítění a zároveň pro něj bude relaxačním nástrojem. Realizování celého dárku finančně a ideově podpořil hudebník a muzikoterapeut Ivo Sedláček.

Unikátní rezonanční křeslo je vlastnoručně vyráběným dřevěným strunným nástrojem, jehož prostřednictvím dochází k přímému, blahodárnému a ozdravnému vlivu zvukových vibrací na celý organismus i psychiku člověka. Polohovacím křesla lze navodit celkovou relaxaci a harmonizaci, což ve Vojtíkovém světě pravidelného cvičení, všestranných stimulací a nepravidelného spánkového rytmu uvitá jak malý hrdina, tak jeho nejbližší. Základním principem rezonančního lůžka je 40strunný monochord (struny laděné do stejného tónu včetně hlubokých basových strun) umístěný na spodní straně lůžka. Ten je rozezníván maminkou nebo terapeutem a děťátko vnímá tyto příjemné harmonické vibrace postupně naplňující jeho tělo i mysl. Vjem zvukových vibrací celým povrchem těla je kromě svých léčebných a harmonizujících účinků zároveň i mimořádným vnitřním zážitkem.

Tento krásný vánoční dárek Vojtík slavnostně převzal v sídle společnosti CTP ve středu 18.12.2013. Vojtík a jeho nejbližší jsou nadšeni tímto nádherným gestem jak ze strany společnost CTP, tak pak pana Sedláčka. Chápeme je jako ocenění všech malých krůčků, které byť jsou pro jiné samozřejmostí, musí Vojtík tvrdě vybojovat. Pro Vojíkovu rodinu je tento velkorysý dar především oceněním milující péče a vyjádřením podpory a motivace do dalších dnů. Je úžasné vidět, kolik lidí dokáže spojit své síly pro úsměv a rozzářené oči jednoho malého človíčka. A to vše korunované překrásným výhledem na předvánoční Brno z 20. patra jedné z věží Spielberk Office Centre… Děkujeme!

JS

Zanechat komentář

Jméno*
Email*
Website